Inherently Combining Graduation - Steppin Out

Behövs det en ny bank?

Ja det kan vara så att man känner att man måste byta bank ibland. Ja det är bra att kolla upp och se vad det är man får från sin nuvarande bank och se vad man kan få hos en annan. Ja det gör att det blir lite lättare och man kan få till bättre avtal och så vidare. Så det kan verkligen vara bra att byta bank när man känner att den banken man har inte kan ge en det som man vill och önskar få av en bank.

Ha koll på ekonomin 

Det är viktigt att man har koll på sin ekonomi så att man kan få ut så mycket som möjligt av den och att det blir på ett sätt som man vill. Det är ju bra att man kollar upp det med jämna mellanrum och ser om det är något som man kan tänkas behöva göra. Och visst känns det skönt när man har koll på sin ekonomi så att man känner att man vet vad som kommer in och vad som går ut, det gör att man känner en trygghet och man känner att man har koll på läget och det är ju jätteviktigt att man känner så. Det är ju viktigt så att det inte blir så att det går ut för mycket och kommer in för lite pengar. Så att man hamnar i lyxfällan, ja så det är väldigt viktigt och det är så bra att man kollar upp allt i god tid så att man slipper såna saker som kan kännas jobbiga och att man känner att man inte har koll på sin ekonomi. Och med rätt bank så kan man ju få hjälp med det och dom kan hjälpa en att få bättre koll på sin ekonomi och se till att det kan bli bra.